Konya’da 3. Düğün Fuarı Açıldı

Konya’da üçüncüsü düzenlenen Düğün Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Konya’da 3. Düğün Fuarı Açıldı

Konya Düğün Dergisi tarafından bir otelin salonunda düzenlenen '3. Düğün Fuarı’ açıldı. Konya'da üçüncü kez düzenlenen fuara 50 firma katılıyor. Fuarda yeni evlenecek çiftlerin düğünleri için bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünler yer alıyor. Fuarda ürünlerini sergileyen firmalar alışveriş yapanlara cüzi fiyatlar sunuyor. Fuarı organize eden derginin bağlı bulunduğu Medya F Group Sahibi Volkan Çakır, “Bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz Düğün Fest’in. Ciddi anlamda şehrin ekonomisine katkı veren bir organizasyon. Yaklaşık 50 adet firma gelinlikten abiyeye, mobilyadan beyaz eşyaya birçok ürün içeriyor. Hatta kuyumcularımız altından bir elbise yaptılar bu fuar için. Şehirde müthiş bir atmosfer oluşturduğunu düşünüyoruz, inanıyoruz. Buraya herkesi bekliyoruz. Çünkü ciddi indirimler var, evlenecek çiftlere bir kılavuz niteliğinde. Yeni evlenecek çiftlerin bu kılavuzdan yararlanmasını istiyoruz. Bu sefer geçtiğimiz seneye göre daha çok firma katıldı.

Katılan firmalarımız da bizle beraber daha çok tecrübe kazanıyor. Eşyalarını daha geniş kapsamlı ve daha güzel sergiliyorlar. Ziyaretçi anlamında da ciddi bir artış var” ifadelerini kullandı.

Fuarda, gelinlik giyip podyuma çıkan ünlü manken Tuğba Özay da, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak şarkı söyledi.

Gelinlik, mobilya, araba, çeyizlik ürünler, beyaz eşya, cilt bakım hizmetleri, ziynet eşyaları ve daha birçok ürünün sergilendiği fuar 26 Nisan Cumartesi Günü Saat 23.00’e kadar açık kalacak.
Kaynak: İHA