Jandarmadan Uçurtma Şenliği

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü, Antalya'nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

Jandarmadan Uçurtma Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Titreyengöl’de Uçurtma Şenliği düzenleyen İlçe Jandarma Komutanlığı, çeşitli okullardan gelen çocukların yanı sıra çevredeki otellerden gelen turist çocuklara da 200 adet uçurtma dağıttı.


Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Jandarma Komutanlığından subaylar, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte öğrenciler uçurtmalarla gökyüzünde renk cümbüşü oluşturdu

Üzerinde 23 Nisan yazan pasta Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı ve öğrenciler tarafından kesildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Koçanlı, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "İlçe Jandarma Komutanlığı olarak M.Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarımızın güzel bir gün geçirmelerini istedik. 200 uçurtmayı çocuklarımıza dağıttık. Çok güzel görüntüler ortaya çıktı. 175'inci yıldönümü kutlamalarımız değişik etkinliklerle devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA