Honaz’da Muhtarlar Başkan Devecioğlu İle Bir Araya Geldi

Denizli'nin Honaz ilçesi Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçe genelindeki 22 mahalle muhtarı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Honaz’da Muhtarlar Başkan Devecioğlu İle Bir Araya Geldi

Honaz Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve 22 mahallenin muhtarı katıldı.

Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan Devecioğlu, "31 Mart tarihi itibariyle artık yeni bir sayfa açılmıştır. Bu yeni dönemde bizler belediye başkanı olarak, sizlerde mahalle muhtarları olarak bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırma anlamında sorumluyuz. Muhtarlarımıza değer veriyoruz. Sizlerle beraber çalışacağız. Birlikte hareket ederek koordinasyon içerisinde ilçemize ve mahallelerimize hizmet edeceğiz. Bölgelerimize neler yapabiliriz, bunları tespit ederek mahallemizin kalitesini yükseltmeye, mahalle sakinlerine hizmet etmeye çalışmalıyız. Bu bakış açısıyla, tüm Honaz’ın Belediye Başkanı olarak kardeşlerimizi kucaklayacağız ve önümüze bakacağız. Bizim işimiz artık hizmet etmek. Örnek bir çalışma ile ilçemiz, mahallelerimiz ve milletimiz kazansın. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu anlamda beş yıl süresince görev yapacağımız tüm muhtar arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, sıkıntılar konusunda Başkan Devecioğlu’ndan destek istediler.
Kaynak: İHA