Denizli'den Kısa Kısa

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçedeki 22 mahalle muhtarı ile toplantı gerçekleştirdi.

Devecioğlu, belediye hizmet binasındaki toplantıda, mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu, tam bir uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

"31 Mart tarihi itibariyle artık yeni bir sayfa açılmıştır" diyen Devecioğlu, şunları söyledi:
"Bu yeni dönemde bizler belediye başkanı olarak, sizler de mahalle muhtarları olarak bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma anlamında sorumluyuz. Birlikte, koordinasyon içerisinde ilçemize ve mahallelerimize hizmet edeceğiz. Bölgelerimize neler yapabiliriz, bunları tespit ederek mahallemizin kalitesini yükseltmeye, sakinlerine hizmet etmeye çalışmalıyız. Bu bakış açısıyla, Belediye Başkanı olarak kardeşlerimizi kucaklayacağız ve önümüze bakacağız. İşimiz hizmet etmek. Örnek bir çalışma ile ilçemiz, mahallelerimiz ve milletimiz kazansın. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu anlamda beş yıl süresince görev yapacağımız tüm muhtar arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum."
Devecioğlu, muhtarların istek ve önerilerini alarak, sorunları çözümüne ilişkin bilgi verdi.
Toplantıya AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun, belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı.

- Honaz bahara hazırlanıyor
Honaz Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla ilçeye bağlanan tüm mahallelerde temizliğe ve bahar hazırlıklarına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilk etapta Kızılyer, Kocabaş ve Kaklık Mahallelerinde cadde, sokakları ve mezarlıklarda temizlik, yabani ot biçme işleri başlatıldı.
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, bir yılı aşkın zamandır çöp ve temizlik işlerini aksatmadan yürüttüklerini ifade ederek, "Büyükşehir Yasası ile birlikte toplam 22 mahallemizde aynı uygulamayı ara vermeden sürdüreceğiz. Bu kapsamda ilk olarak Kızılyer, Kaklık ve Kocabaş mahallelerimizde mezarlık ve sokak temizleme çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz, mahalle muhtarlarımız ve ekiplerimiz ile birlikte el ele vererek vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Başkan Devecioğlu, ilçenin daha düzenli ve temiz olması amacıyla, temizlik çalışmalarına özellikle bahar aylarında aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA