Demre'de 23 Nisan Coşkusu

Antalya’nın Demre ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Demre'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya’nın Demre ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ın çelenk sunumuyla başladı.

Demre Şehir Stadyumun’da devam kutlamalara Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım ile daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ile 5 bine yakın vatandaş izledi.

Kutlamalar öncesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, "Bugün burada 94'üncü yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bugünü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, şükran ve minnetle anıyorum" dedi.

Öğrencilerin şiirler okuyup, gösteriler yaptığı kutlamalarda Yunus Emre İlköğretim Okulu tarafından yapılan kule ve Atatürk imzalı kapanış gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Kaynak: İHA