Çocuklar Oyun Sokağı Şenliği'nde Coştu

Beylikdüzü’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Oyun Sokağı Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar Oyun Sokağı Şenliği'nde Coştu
Bayramlarının tadını çıkaran çocuklar gönüllerince eğlendi.
Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde düzenlenen Oyun Sokağı Şenliği’nde yüzlerce çocuk kendileri için kurulan rengarenk oyun alanlarında doyasıya eğlendi. Bayramın tadını çıkaran çocuklar bir yandan oyun oynadı, diğer yandan da kendilerine ikram edilen pamuk şeker, macun ve patlamış mısırdan alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Çocukların coşkusuna ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çocuklarla yakından ilgilendi, fotoğraf çektirdi.

Başkan Ekrem İmamoğlu, çocukların bayramını kutlayarak, “Ne mutlu ki böyle bir bayramımız var. Dünyada bir tane. Atatürk de dünyada bir tane. Türkiye’mizde dünyada bir tane. Dolayısıyla bu güzel bayramı çocuklarımızla, geleceğimizle kutlamak, bir arada olmak, onların bu güzel anı yaşamasını sağlamak ve de herkesin muhtaç olduğu sevgi, barış dili hepsi çocuklar da var. Çocuklara baktıkça ben onu görüyorum. Toplum eğer çok gerginleşmişse çocuklara baksın” dedi.

Ekrem İmamoğlu, bütün hizmetlerin temelinde çocukların olması gerektiğini belirterek, “Geleceğin teminatı onlar. Onlara şehirlerde çok güzel dokular bırakmamız lazım” diye konuştu.

Kaynak: İHA