Başkan Şenol Açıklaması

Gaziemir’de 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için CHP’den aday adayı olan Fikret Kar'ın kalp krizi sonucu ani ölümü, yakınları ve sevenlerinin yanısıra Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u da üzdü.

Başkan Şenol Açıklaması
Şenol, “Fikret Kar arkadaşım, yoldaşımdı. O’nu hiç unutmayacağız” dedi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ise, “Acımız büyük” şeklinde konuştu.


2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Gaziemir Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Fikret Kar geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında hayata veda etti. Ölümüyle kenti yasa boğan Kar’ın ardından CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol taziye mesajı yayınladı.

“AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK”
Fikret Kar’ın ani ölümünün CHP örgütünde şok etkisi yarattığını ifade eden CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, “2009 ve 2014 dönemlerinde partimizden Belediye Başkan Aday adayı olan değerli ağabeyimiz Fikret Kar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Gaziemir için idealleri, güzel düşünceleri vardı. Biz de bu idealleri gerçekleştirmek için çalışacağız. Ani vefatının şok etkisi yarattığı değerli Kar Ailesi’ne ve örgütümüze başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

“ARKADAŞIMI, YOLDAŞIMI KAYBETTİM”
Fikret Kar’ın ani ve acı kaybından duyduğu üzüntüyü dile getiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise duygularını şöyle ifade etti: “Çok zor bir gün. Çok değerli bir arkadaşımı kaybettim. Gaziemir’e çok büyük hizmetleri olan, kentin gelişimine önemli katkılar koyan arkadaşımı kaybettim. O’nu hiç unutmayacağız. Gaziemirliler onu hiç unutmayacak. O, namusu ve duruşuyla herkese örnek oldu. Nur içinde yatsın.”
Kaynak: İHA