Basın Meslek Kuruluşlarından Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Altınordu ilçesinde kurulu bulunan gazeteci derneklerinin başkan ve yöneticileri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Basın Meslek Kuruluşlarından Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Sırasıyla, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz ve Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Gazeteci derneklerinin başkan ve üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz, “Ben yıllara dayalı siyasetimizde basınımızla her zaman içli dışlı olmuş kardeşinizim. Bu dönemde de Ordu basınımızın bütününü, şahsımıza göstermiş olduğu ilgi alakaya canı gönülden teşekkür ediyorum. Ordu basınımızın Türkiye’deki emsal illerle kıyaslandığında çok daha ileride bir kültüre ve birikime sahip olduğunu görüyorum. Özellikle yazılı ve görsel anlamda ki örnek ve numune çalışmalar emsallerimizin çok üzerinde. Bu çerçevede de biz Büyükşehir olarak her ortamda sağlamayı vaat ettiğimiz adaletimizi, hakkaniyetimizi, o duygularımızı, basın mensupları üzerinde de, o duygularımızı, basın mensupları üzerinde de, sizlerin teşekkülleri, birlikleriniz, cemiyetleriniz üzerinde de göstermeye gayret göstereceğiz. Hassas olacağız, itinalı olacağız. Her bir arkadaşımızın sorununu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, şehr-i emini olarak, halk tarafından seçilmiş en üst yöneticisi olarak çözülmesi hususunda kendimizi görevli addedeceğiz” dedi.

Ordu’nun sorunlarının çözümünde ve kalkınmasında basın mensupları ile birlikte mesai harcayacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Bugüne kadarki siyasi hayatımda olduğu gibi seçilmiş olduğum Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim sırasında yerel basınımızla daima işbirliği ve istişare halinde olacağım. Ordu’nun sorunlarının çözümünde ve gelişip, kalkınmasında gazetecilerimizin fikirlerinden, görüş ve önerilerinden her daim istifade edeceğim. Basın mensupları, vatandaşlarımız ile idaremiz arasında bir köprü vazifesi göreceklerdir. Sizler bizim mesai arkadaşlarımız olacaksınız. Sizlerle birlikte yoğun bir çalışma temposu ve mesai içinde olacağız” diye konuştu.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının temsilcileri, mesleki sorunlarıyla ilgili Başkan Enver Yılmaz’la fikir alışverişinde de bulundu.
Kaynak: İHA