Yedi Güzel Adam 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Yedi Güzel Adam 2. Bölümüyle 26 Nisan Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Yedi Güzel Adam 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Yedi Güzel Adam 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yedi Güzel Adam Dizisi 2. Bölüm özeti:

' Yedi Güzel Adam ' sahneleriyle gerek müziğiyle de ilk bölümünden sonra sosyal medya da çok anıldı. Oyuncuların da performansları ayrı beğenilerek, özellikle Erdem Bayazıt karakterini canlandırarak Uraz Kaygılaroğlu'nun, en önemli sınavlarından birini verdi.

YEDİ GÜZEL ADAM 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk kez başrol oyunculuğunu üstlenen oyuncu bu onun için önemli bir deneyim ve özel olduğunu vurguladı. Dizinin ilk bölümünden izlenenler tarafından da onay alması, onu ayrıca sevindirdiğini belirtti.

Erdem Bayazıt'ın, Naciye ile evlenme ve düğün hazırlıkları telaşları son süratiyle devam ediyordu. Erdem ve Naciye, her ne kadar da evlenmek için sabırsız olsalar da düğünlerinin kendilerine yakışır şekil de kusursuz olmasını da istiyorlardı. Yalnız bunu tek istemeyen ve içinden içinden Erdem Bayazıt'ın da evlenmesine karşı çıkan ise Kambur Emine'idi.

Emine, geçmişin de Erdem Bayazıt'ın, ona çok iyi davranmasına aşık olmuş ve bu sevgi ona karşı hiç tükenmemişti, ona resmen platonik olarak aşıktı ve bunda kendisinden, kamburundan nefret etmesine neden oluyordu.

Sonunda Emine'nin, artık dualarımı kabul oldu yoksa Naciye, gerçekten mi vazgeçti ve Naciye evlilikten vazgeçti. Bu durumda Erdem Bayazıt'ı, çok yaralamıştı. Bu durumu anlamak ve düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. Diğer yandan ise Zehra ve Cahit'in, buluşması ve yüzleşmesinden de çok etkileneceğinizi belirtmek istiyoruz.

Gerçek aşkı gözlerinde göreceğiz ama, bir türlü kendilerine itiraf edemeyeceklerdir. Erdem Bayazıt, ne yapıp ne edip arasını düzeltse de bu sefer Emine'nin, başka bir planı ile karşılacaklardır. Cevat'ın yaramazlıkları ve Erdem Bayazıt'ın, şiirleriyle tüm gaz devam edecek olan ' Yedi Güzel Adam 2.Bölüm ' de iyi seyirler dileriz.