Yatılı Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kuaför ve Güzellik Bölümü son sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Torul Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğrenim gören kız öğrencileri, saç bakımlarını yaparak sevindirdi.

Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Mevlüt Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuaför ve Güzellik Bölümü öğrencilerinin zaman zaman okullarda ve kuaför salonlarında uygulamaya katıldıklarını, deneyim kazandıklarını belirtti.

Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Torul Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğrenim gören kız öğrencilere hediye vermek istediklerini dile getirerek, "Okuldaki 40 kız öğrencimizin saç bakımını yaptık. Böylece yatılı okuyan kız öğrencilerimize hem bayram hediyesi vermiş hem de gelecekte okulumuzu tercih etmeleri açısından tanıtım yapmış olduk" dedi.

- "Bizim için çok anlamlı bir etkinlik oldu"
Lise öğretmeni Semra Sarıgül ise 12. sınıf öğrencilerinin el becerilerini geliştirmek, hayata hazırlanmak için pratik yaptıklarını ifade ederek, "Bayram öncesi yaptığımız bu etkinlik hem okulumuz hem de saç bakımı yaptığımız kız çocuklarımız için anlamlı bir etkinlik oldu" diye konuştu.

Torul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Bayram Oral, yapılan uygulamadan çok memnun kaldıklarını kaydederek, "Bizim için de çok anlamlı bir etkinlik oldu. Kız öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla saç bakımı yapamıyordu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yapılan bu etkinlik, hem bizi hem de çocuklarımızı memnun etti. Bayram öncesi böyle bir mutluluk yaşattıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Saç bakım ve kesimi yapılan kız öğrenciler de duydukları mutluluğu dile getirdi.
Kaynak: AA