Öldürülen Liseli Kız Toprağa Verildi

Tokat’ın Turhal ilçesinde arkadaşı olduğu ileri sürülen şahıs tarafından tabanca ile vurularak öldürülen liseli kız toprağa verildi.


Edinilen bilgiye göre, Yavuz Selim Mahallesi’nde bir mobilya mağazasında çalışan H.G (26), iş yerinde kız arkadaşı olduğu öne sürülen Turhal Kız ve Teknik Meslek lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ş.Ş. başından vurarak ağır yaralarken genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından H.G metruh bir binada asılı olarak bulunmuştu. Yaşanan olayın ardından H.G’nin cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, genç kızın cenazesi hastane morgun alınarak Dere Cami'ne getirildi.

Burada taziyeleri kabul eden 4 çocuk babası Hasan Şen ise yaşadığı üzüntüye dayanamayarak yakınları tarafından hastaneye götürülürken cenaze namazına katılamadı. Genç kızın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye katılan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "İki tane kardeşimiz vefat etti. Ailelerine başsağlığı diliyor, Turhal'da da böyle olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın. İnsanımıza da akıl versin, fikir, iman ve izan versin" diye konuştu.

Öte yandan, genç kızın eğitim ve öğretim gördüğü Turhal Kız ve Teknik Meslek Lisesi’ndeki sınıf arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.
Kaynak: İHA