Not Defteri 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

FOX ekranlarının yeni dizisi Not Defteri 5. Bölümüyle 23 Nisan Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. İşte Not Defteri 5. Bölüm fragmanı ve özeti...

Not Defteri 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Not Defteri Dizisi 5. Bölüm özeti:

Zeynep'in kapısına kadar geldiğini gören Mahir, çok sevinmiştir. Zeynep'i bulmasının, onu yeniden kazanmak için yeterli olmayacağını kısa sürede anlar. Mahir ve Zeynep'in tartışmalarına şahit olan Suna, Mahir'in yanında olduğunu açıkça söyler.

NOT DEFTERİ 5. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu durum ikilinin yakınlaşması için önemli bir başlangıç olacaktır. Nezarethaneden kurtulan Egemen, Selin'in yanına gittiğinde, Ufuk ve Selin'i samimi bir şekilde görmüştür. Ertesi gün her şeyden habersiz sevinçle Egemen'in yanına giden Selin, hiç beklemediği bir tepki ve ağır bir suçlamayla karşılaşır.

Ufuk amacına ulaşmış, Egemen ve Selin'in ayrılmasına neden olmuştur. İşlerin istediği gibi gittiğini düşünen Ufuk, Egemen karakoldayken, aleyhine ifade verdiğinin ortaya çıkacağını hesaba katmamıştır. Dersaadet Lisesi'nde sınav haftasıdır.

Kopya çekme konusunda uzmanlaşmış olan 11 F öğrencileri, kopya yöntemleriyle yine rahat bir sınav haftası geçireceklerinin emindirler. Ta ki; Mahir'in sıradışı sınavıyla karşılaşana kadar... Yıllar sonra babasını bulmuş olan Zeynep, sadece Mahir'e değil, annesi Sanem'e de bu yaşananların hesabını sorar. (tayfahane)