Kuaför kadın ölüme böyle yürüdü

Dün akşam eski sevgilisi tarafından vurularak öldürülen kadının "Ölüm yürüyüşü" kameralara yansıdı.

Kuaför kadın ölüme böyle yürüdü
Eskişehir'de dün akşam saatlerinde eski sevgilisi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen kuaför kadının olay yerine yürümesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'ndeki bir işletmenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cadde üzerindeki kuaför dükkanından çıkan Nuray Yıldız'ın (42) bir süre telefonla konuşup tekrar içeri girdiği görülüyor. Yıldız, 13 dakika sonra yeniden dükkanından çıkarak öldürüldüğü Menekşe Sokak'a doğru ilerliyor.

Kuaför kadının cenazesinin, bugün ikindi namazını müteakip Vişnelik Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Alınan bilgiye göre, inşaat mühendisi olduğu öğrenilen Özcan İpek (60), Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde kuaför dükkanı bulunan, 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ve 2 ay önce ayrıldığı iddia edilen eski sevgisi Nuray Yıldız'ı (42) arayarak kiraladığı 11 RA 350 plakalı otomobil ile dükkanının yakınında bulunan Menekşe Sokak'a çağırdı. Burada bir süre yaşanılan tartışma sonrası İpek, eski sevgilisi Nuray Yıldız'ı av tüfeği ile sokak ortasında vurarak olay yerinden ayrıldı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne hayatını kaybetti.

Polis ekiplerince, kiraladığı otomobil ile ayrılan Özcan İpek'in, Akarbaşı Mahallesi Tevfik Türkmen Sokak'ta bulunan evine geldiği tespit edildi. İncelemeler yapılan bölgeye ayrıca özel harekat ekipleri de sevk edildi. Bir süre bekledikten sonra kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, İpek'in evinin banyosunda intihar ettiğini tespit etti. İpek'in intihar ettiği eve Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin de gelerek incelemeleri takip etti. Eski sevgilisi Yıldız'ı vurduğu av tüfeği ile kafasına ateş eden Özcan İpek'in, olaydan önce ailesine 5 sayfalık olan ve içerisinde banka hesap numaraları, borçları, alacakları ve annesine hitaben yazdığı “Bu acıyı sana yaşatmak istemiyordum. Beni affet, beni affet, beni affet” yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan Nuray Yıldız'ın 3 çocuk annesi olduğu, Özcan İpek'in ise 10 yıl önce ayrıldığı eşi ile boşanma davasının sürdüğü ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İHA