Kapaklı’da Lunapark Açıldı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Beyaz Saray Düğün Salonu bahçesinde faaliyete geçen Lunapark, ilçedeki genç nüfusun ilgi odağı oldu.

Kapaklı’da Lunapark Açıldı
Gençler özellikle adrenalini yüksek olan Gondol’da oldukça eğleniyor

Kapaklı’da Haziran ayı sonuna kadar kalacak olan eğlence merkezi en çok Kapaklı'da gidilecek ve eğlenilecek bir yer olmadığından şikayetçi olan gençlere ve öğrencilere yaradı. İlçede faaliyete geçen lunaparkta çarpışan oto, gondol, helikopter, elma kurdu, konvoy, balerin, sinbad, pikamun, çocuk cipi, penaltı atışları, hediyeli tüfek atışı reyonları ve buna benzer birçok oyun, eğlence araç gereci yer alıyor.
Her sezon başta Tekirdağ olmak üzere Trakya’nın birçok yerine gittiklerini söyleyen Lunapark işletme sahibi Taner Gülser, bu hafta sonu itibariyle Kapaklı’da lunaparkı halkın hizmetine açtıklarını ifade etti.

Her bütçeye uygun bir ücret politikalarının olduğunu kaydeden Taner Gülser, "Aileler çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla lunaparkımıza gelerek, gönüllerince eğlenebilir. Haziran ayı sonuna kadar her gün sabah 09.00'dan gece 00.00'a kadar Beyaz Saray Düğün Salonu bahçesinde insanlara hizmet vereceğiz. Herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Özellikle Beyaz Saray Düğün Salonu’nun hemen yanında bulunan Kapaklı Ulu Cami cemaati, namaz saatlerinde ve namaz esnasında Lunapark’tan gelen yüksek sesli müzikten şikayetçi oldu. Sıkıntılarını Lunapark işletmecileri ile paylaşan cemaat, işletme sahibi Gülser’den, konuyla alakalı duyarlı olacaklarına dair söz aldı.
Kaynak: İHA