Gürün Kaymakamı Güleryüz Sağlık Birimlerinde İncelemelerde Bulundu

Gürün Kaymakamı Kürşat Güleryüz, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkez ve 112 Acil Servis İstasyonunda, inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Gürün Kaymakamı Güleryüz Sağlık Birimlerinde İncelemelerde Bulundu

İlçe Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından karşılanan Kaymakam Güleryüz, ilk olarak aile hekimleri ve aile sağlığı elamanlarının vatandaşlara hizmet sunduğu birimleri gezdi. Doktorlardan ve ilgili personelden vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri, köylerde yapılan aile hekimliği hizmetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Toplum Sağlığı Merkezinde yürütülen gerek poliklinik hizmetleri, gerek çevre sağlığı hizmetleri gerekse acil sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Kaymakam Güleryüz, bu birimlerde görev yapan doktorlar, yardımcı sağlık personeli ve diğer çalışanlarla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Güleryüz; “ Sağlık gibi çok önemli ve hayati bir alanda vatandaşlarımıza hizmet sunan sağlık kurumlarımızda çok sistemli, programlı bir şekilde çalışmak durumunda olduklarını, diğer hizmetlerin bir müddet bekletilme şansı olsa da sağlık hizmetlerinin asla geciktirilemeyeceği, kalitesinden taviz verilemeyecek” dedi.

Kaynak: İHA