Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez'den Özgüven'e Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bölge ziyaretleri kapsamında Karapınar ve Ereğli ilçelerini ziyaret eden Etyemez, 30 Mart mahalli idareler seçiminde Ereğli Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. Etyemez'e ziyarette AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas da eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgüven, Hükümet'in de desteğiyle Ereğli'yi çok sayıda hizmetle buluşturacaklarını ifade etti.

Ereğli'nin marka bir şehir olabilmesi adına lazım gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren Özgüven, bu markalaşma sürecinde Halil Etyemez'den destek istedi.
Etyemez ise halkın iradesinin bir kez daha sandıklara yansıdığını vurgulayarak, halkın büyük teveccühü ile Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Özgüven'i tebrik etti.
Ereğli'nin Hükümet nezdinde çok farklı bir yeri olduğunu anlatan Etyemez, Ereğli için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA