AK Partili Milletvekili Tülin Erkal Kara kaza geçirdi

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Bursa'dan Ankara'ya otomobiliyle giderken İnegöl ilçesinde kaza geçirdi.

AK Partili Milletvekili Tülin Erkal Kara kaza geçirdi
Bursa'dan Ankara'ya otomobiliyle giderken İnegöl ilçesinde geçirdiği kazada yaralanan AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre, İnegöl'de, Ankara-Bursa karayolunun Oylat Kavşağı mevkisinde aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Kara'nın kullandığı 34 TK 1969 plakalı otomobil, yolun dışına savruldu.

Kazada omzundan yaralanan Kara, 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Kara ile görüşüp doktorlarından bilgi alan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, onun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Şahin, Kara'nın, partisinin grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya giderken olayın yaşandığını belirterek, emniyet kemeri takılı olduğu ve aracının hava yastığı açıldığı için kazayı basit yaralanmayla atlattığını dile getirdi.

Hastanede görevli Dr. Mustafa Kır ise Kara'nın kırık, çıkık gibi önemli bir rahatsızlığı bulunmadığını anlattı.

Hayati tehlikenin de söz konusu olmadığını vurgulayan Kır, "Sağlık durumu gayet iyi. Kendisini iki saat müşahede altında tuttuktan sonra taburcu edeceğiz" diye konuştu.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de Kara'yı ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Sağlık durumu iyi olan Kara, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilen Kara, ambulansa konarak Bursa'daki evine gönderildi.