25 Mayıs Spor Salonu Yeniden Hizmete Açıldı

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halis Demirci, bir süredir tadilatı devam eden Havza 25 Mayıs Spor Salonu'nun yeniden hizmete açıldığını belirtti.

Demirci, yaptığı açıklamada, salonun uzun yıllardır kullanıldığını ve artık ihtiyaca cevap vermekte zorlandığını, bu neden bakım ve tadilata alındığını vurguladı.
Yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından Havza 25 Mayıs Spor Salonu'nun yeniden hizmete açıldığını belirten Demirci, "Yapılan tadilat ile birlikte spor alanlarımızın zeminleri, tribünler, sporcu odaları, hakem odaları, engelli ve normal tuvaletlerimiz yenilendi ve daha modern bir hale geldi. Ayrıca bina içerisinde ve dışarısına konulan güvenlik kameraları ile salonumuz daha güvenli oldu. Salonumuz spor yapmak isteyen her yaştan insanımıza açık" dedi.

Salonun hafta içi 08.00'den 21.00'e kadar hafta sonu ise 09.00'dan 17.00'ye kadar açık olduğunu aktaran Demirci, "Bizler spor yapmak isteyen her yaştan insanımızın hizmetindeyiz. Spor severler salonumuzdan ücretsiz olarak faydalanabilirler. Sağlıklı bir yaşam için herkesi salonumuza spor yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA