Vali Lekesiz Kırıkhan’da İncelemelerde Bulundu

Kırıkhan'da gezi ve incelemelerde bulunan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Kırıkhanspor tesislerini de ziyaret ederek yöneticilerle takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Lekesiz Kırıkhan’da İncelemelerde Bulundu

Önce Bayezid-i Bistami Hz. Türbesini, daha sonra Gazella Geyiklerinin yaşam alanlarını gezen Vali Lekesiz, buradan Kırıkhanspor’un tesislerine geçti.

Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık, yöneticiler Turhan Hırfanoğlu, Mehmet Bilgin ve Harun Dokgöz tarafından karşılanan Vali Lekesiz, tesisleri çok güzel bulduğu belirtti.

Vali Lekesiz, spor takımlarının isimlerinin bir ülke isminden daha çok tanındığına dikkat çekerek, “Kırıkhanspor’un da geçmişe dayalı bir kulüp olduğunu biliyoruz. Kırıkhanspor yöneticileri beni ziyaret ettiklerinde sentetik çim sahası ihtiyaçlarını olduğunu belirttiler. Elimizden gelen gayreti gösterdik ve bu sahanın ihalesi yapıldı. Haziran ayı içerisinde teslim edilecek. Ayrıca, Kırıkhan'a çok amaçlı bir Kapalı Spor salonu yapacağız. Yine gençlik merkezimiz çok yakında hizmete girecektir. Kulüplerimize gereken destek ve yardımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Vali Celalettin Lekesiz'in ziyaretine Kaymakam Halil Uyumaz, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1. Hudut Tabur Komutanı Yarbay Ragıp Taygan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ayvaz, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Örten de eşlik etti.
Kaynak: İHA