Tobb Yönetim Kurulu Üyesi Murzioğlu'ndan Havza'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, beraberinde Samsun TSO Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç ve TOBB Borsalar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Tahir Argüç ile birlikte Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Murzioğlu'na Havza'daki ticari hayat, Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, termal turizmin geliştirilmesi için yapılabilecekler, Havza TSO çalışmaları hakkında kapsamlı bilgiler vererek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Acar, "Bizim öncelikli hedefimiz göçü durdurmak. Bunun için de en önemli etken Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an evvel hayata geçmesi. İlgili bakanlığımıza projelerimizi teslim ettik ve kısa süre sonra alt yapı ihalesine çıkmayı bekliyoruz" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, tüm talep ve istekleri not ettiklerini ve bölge istişare gezisinden sonra bu tespitleri rapor halinde TOBB Yönetim Kuruluna ve Başkan Hisarcıklıoğlu ve ilgili bakanlıklara sunacaklarını söyledi.

TOBB olarak "her ile bir okul" projelerinin olduğunu belirten Murzioğlu, "Bu projemizi hayata geçireceğiz. Havza TSO'nun taleplerini ve isteklerini biliyoruz. Her zaman Havza ilçemizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Murzioğlu ve beraberindekiler Havza TSO binasını gezerek bilgi aldı.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar ziyaret anısına Murzioğlu, Alıç ve Argüç'e semaver hediye etti.
Kaynak: AA