Manavgat Belediyesi’nden 23 Nisan’da Çocuk Şenliği

Antalya’nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün, çocukların neşeli bir bayram geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini bildirdi.

Manavgat Belediyesi’nden 23 Nisan’da Çocuk Şenliği

Bu yıl Manavgatlı çocukların, 23 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliklerle unutamayacakları bir gün yaşayacakları belirtilirken, 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği adı altında düzenlenecek etkinlikler kapsamında çocuklar, şişme oyun parkları, animasyonlar ve yarışmalarla eğleneceği,3 boyutlu gözlüklerle izlenen 10 D Sineması ile farklı bir dünyaya yolculuk yapabilecekleri bildirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin bu yıl da eğlenceli ve coşku içinde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Sözen, “Manavgat Belediyemizin yaptığı tüm hizmetler geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız içindir. 9 beldemiz, 19 mahallemiz ve 78 köyümüzde yaşayan tüm çocuklarımız ayrımsız olarak bizim evlatlarımız, ailemizin birer ferdidir. Onların daha iyi bir kentte yaşayabilmeleri ve çocukluklarını en güzel şekliyle geçirebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Gelin hep birlikte bu mutlu bayramı kutlayalım” dedi.

Kaynak: İHA