Hatay'daki Tüyler Ürperten Cinayetin Ayrıntıları

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Arsuz beldesinde oğlunun nişan töreni için kuaförde hazırlanan eşine kurşun yağdıran Mehmet K.

Hatay'daki Tüyler Ürperten Cinayetin Ayrıntıları
'nin psikolojik sorunlarının olduğu, nişanı başkalarından öğrenince kendisini kaybettiği öğrenildi.

Eşini Arsuz Gözcüler Mahallesi'nde bir kuaför salonunda öldüren Mehmet K., iddiaya göre cinayetten hemen önce karısıyla kahve içip nişanla ilgili konularda konuştu.

Sakin bir şekilde kuaför salonuna gelen Mehmet K., kahvesini içtikten sonra saçını yaptırmak üzere kuaför koltuğunda oturan eşi Nahiye K.'ye (41) yaklaştı, "Kulağına bir şey söyleyeceğim" dedikten sonra silahını çekerek üç el başına, 1 el de vücuduna ateş etti. Cinayetten hemen sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan Mehmet K., daha sonra jandarmaya teslim oldu.

KOCASINDAN UZAK YAŞIYORDU
Hayatını kaybeden Nahiye K.'nin yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığı, boşanma davası açtığı ve iki çocuğuyla İskenderun’da ev tuttuğu öğrenildi. 4 çocuğundan 2'si Sudi Arabistan'da olan ailenin felaketine yol açan olayın sebebinin ise nişan davetiyesi olduğu öne sürülüyor. Nahiye K.'nin oğlu Hamza’nın nişan töreni için bastırdığı davetiyeyi mahallede bir esnafta görerek isminin olmamasına ve kendisinin davet edilmemesine sinirlendiği belirtilen Mehmet K.'nin cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği düşünülüyor.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
En mutlu gününde hayatını kaybeden Nahiye K.'nin cenazesi olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde evinden alınarak daha sonra getirildiği Gözcüler Mezarlığında toprağa verildi.

Gözyaşları arasında toprağa verilen kadının ailesinin acısını yakınları ve dostları paylaştı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, eşini vuran 53 yaşındaki Mehmet K.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor. Arsuz’da limonata satarak geçimini sağlayan zanlının daha önce iki kez psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, zaman zaman tartıştığı eşini defalarca ölümle tehdit ettiği, olay günü ise oğlunun nişan haberini başkalarından duyduğu için çılgına döndüğü belirtiliyor.
Kaynak: İHA