Canik'ten Mahallelere Özel Birim

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçimin geride kaldığını belirterek, "Muhtarlarımızla el birliği yaparak belediyeye yeni dahil olan mahalleleri hizmete kavuşturacağız.

Canik'ten Mahallelere Özel Birim
Yeni mahallelerimize özel birim kuracağız" dedi.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçimin ardından kendisini ziyaret eden Canikli muhtarları makamında ağırladı. Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'in de hazır bulunduğu ve muhtarların yoğun ilgi gösterdiği ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Genç, seçimi geride bıraktıklarını belirterek, bundan sonra önlerine baktıklarını ve muhtarlarla birlikte mahallelerdeki eksiklikleri gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Seçimle birlikte particiliği bıraktıklarını ifade eden Genç, "Bizim işimiz hizmet. Halkımız bizi ilçemize, şehrimize hizmet edelim diye bu göreve getirdi. Artık particiliği bir kenara bırakarak, herkese, her mahalleye eşit mesafede hizmet götürmek için birlikte hareket edeceğiz. Birlikte köylerimizi gezeceğiz, eksiklikleri tespit edeceğiz. Bunların haricinde ben derneğe geleceğim. Muhtarlarımızla her ay düzenli şekilde toplanarak koordine halinde olacağız. Yani sürekli iletişim halinde olacağız" şeklinde konuştu.

Yeni mahallelerle ilgili özel çalışmalarının olduğuna işaret eden Genç, "Belediyemize yeni dahil olan mahallelerimiz için özel birim kuracağız ve bu birimin başında bir müdür olacak. Bu birimimiz yeni mahallelerin sorunlarını tek tek tespit edecek. Her mahallemiz için özel dosyalar hazırlayacağız. Var olan sorunları inşallah en kısa sürede çözeceğiz. Biz seçim öncesi ne söz vermişsek inşallah hepsini yerine getireceğiz. Bizim tek gayemiz halkımıza, ilçemize ve şehrimize hizmet etmektir" diye konuştu.

Ziyaret sonunda mahalle muhtarları kendilerine verdiği önem nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür etti.
Kaynak: İHA