Burhaniye’de Zeytin Hasat Makineleri Tanıtıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, zeytin hasat makinelerinin bayiler toplantısına ev sahipliği yaptı.

Burhaniye’de Zeytin Hasat Makineleri Tanıtıldı

Türkiye distribütörü EGEFE firmasının ev sahipliğini yaptığı toplantı, Ören İdahan Otel’de yapıldı. Benza Zeytin Hasat Makinelerinin Türkiye distribütörü olan EGEFE firması, pazarlama ve satış konusunda bayilerini aydınlatmak için toplantı yaptı. Zeytin sezonu öncesi Burhaniye İdahan Otelde bir araya gelen bayilere, Zeytin Hasat Sonrası Makinelerin genel bakımlarını ile pil şarjlarını yapmaları konusunda açıklamalarda bulunuldu. Benza Zeytin Hasat Makinelerinin yeni üretimi olan ‘Budama Makası’ da tanıtıldı. Hasat Makinelerine, İl ve İlçe Tarım Müdürlükleri ile yapılan işbirliği sonucunda devlet desteğiyle satın alınabileceği açıklandı. Toplantı da, yüzde 50 hibe ile satışı konusunda bilgi verildi.

Benza Zeytin Hasat Makinelerinin Türkiye distribütörü EGEFE firması sahibi Nuri Yağcı, Benza Zeytin Hasat Makinelerinde kullanılan Li-on pillerin sürekli şarj edilmesinin ömrünü artıracağını söyledi.

Zeytin üreticilerinin her hasat sonrası makinelerini Benza bayileri bünyesinde bulunan yetkili servislerde bakımlarının yaptırmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Nuri Yağcı, “Satın alınan tarihten sonra pil ölçümleri ve makinenin hangi serviste bakımının yapıldığı kayıt altına alınıyor.Bu durumda, bayiler olarak zeytin üreticilerimize Benza Zeytin Hasat Makineleri olarak sadece satışta değil, hasat öncesi ve hasat sonrası da yanlarında olduğumuzu anlatmamız gerekir. Bizler, siz bayilerimizin her zaman yanınızdayız. Satış öncesi ve sonrası her türlü desteği veririz. Zeytin Hasat Makinelerinin farkını ve farklılığını ortaya koyarak zeytin üreticilerinin bize olan güvenini arttıracak ve satışlarımızda artış sağlayacağız” dedi.

Toplantıda budama makası da tanıtıldı.
Kaynak: İHA