Belediye Başkanı Açıkel, Doğalgaz İçin Esnafı Gezdi

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçeye doğalgazın gelmesi için esnaf ziyaretinde bulundu.

Açıkel, doğalgaz aboneliğini yaptıran esnaflara yeniden abone olmaları, abone olmayanların ise en kısa zamanda abone olmaları konusunda ricalarda bulundu.
Esnaf ziyareti sonrasında AA muhaberine açıklama yapan Açıkel, esnafların doğalgazın gelmesini istediğini ve bu isteklerini hem sözlü olarak hem de yeniden abone olarak dile getirdiklerini söyledi.

Doğalgazın ilçeye gelmesi için ellerinden gelenin daha iyisini yapmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Açıkel, şunları kaydetti:
"Daha önceki yapmış olduğumuz toplantılarda ve açıklamalarda Sarıkaya esnafını gezeceğimizi, bu esnaf ziyaretlerinde de doğalgaz için tekrar ricada bulunacağımızı ifade etmiştik. Biz, hem esnafımıza yerel seçimler için teşekkür etmek, hem de doğalgaz için tekrar ricada bulunmak istedik. Esnafımız bu konuya çok duyarlılar ve gereken ilgiyi olduğundan fazla gösteriyorlar.
Doğalgazın ilçemize gelmesi için abone olan esnaflarımızın yeniden abone olmalarını, abone olmayanları ise bu konuda ikna etmeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler de neticesini vererek esnaflarımız tekrardan abone oluyor. Doğalgaz için abone sayımız gittikçe artıyor ve daha da artmaya devam edecek. Bu hizmetin ilçemize gelmesi için gelmesi için hepimiz tek yürek olduk. Doğalgaz gelirse hepimize gelecek. Bu hizmetten bütün Sarıkayalı vatandaşlar yararlanacak. İlçemizin ekonomisi canlanacak ve vatandaşlarımız çok rahatlayacak."
Kaynak: AA