Tonguç’tan Uysal’a Öğütler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret eden Antalya Belediye eski Başkanı Selahattin Tonguç, genç başkana öğütlerde bulundu.

Tonguç’tan Uysal’a Öğütler

Antalya’da 1973-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Tonguç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret’te Başkan Ümit Uysal’a mesleki tecrübelerini aktaran eski Başkan Selahattin Tonguç, “Katılımcı demokrasi ile sağlıklı belediyecilik yapılacaktır. Belediyecilikle ilgili tüm tecrübelerimi paylaşmaya hazırım. Antalya’ya hizmet etmiş bir platformumuz var. Bütün arkadaşlarımızla destek vermek isteriz. Katkımız olursa mutlu oluruz” dedi.

BİZE IŞIK OLACAKTIR
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Başkanımız ve platform üyelerinin ziyareti onur verici. Bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşması beni mutlu etti. Kendisinden aldığım öğütler sosyal belediyecilik anlayışımıza ışık tutacaktır. Platform üyelerinin de eski bürokrat ve belediye başkanlarından oluşması nedeniyle bilgi ve tecrübe paylaşımı yapma imkanı bulacağız” diye konuştu.

Başkan Uysal, tebrik ziyaretlerinin sona ermesinin ardından en kası sürede platform üyeleriyle bir araya geleceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA