Ordu'da Turizm Haftası Etkinlikleri

Ordu'da Turizm Haftası nedeniyle Kabakdağ köyünde etkinlik düzenlendi.

Valilik tarafından Kabakdağ köyünde düzenlenen etkinlikte, halk oyunları gösterisi, bisiklet, ok atma ve off-road yarışları gerçekleştirildi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, turizm haftasını kentin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kabakdağ köyünde kutlamak istediklerini söyledi.

Düzenledikleri etkinliğin amacına ulaştığını ifade eden Vali Çiftçi, şöyle konuştu:
"Ordumuz turizm bakımından çok şanslı bir ilimiz. Yapılabilecek binlerce etkinlik var. Bir diğer konuda farklı insanlar görmek. Bazen insan etrafından sıkılır ve farklı insanlar göreyim derse buralara mutlaka gelmelidir. Karadeniz'e gelen insan misafir edilmek istiyorsa en güzelini burada yaşar. Çünkü hakikaten sizi akrabası gibi misafir edecek insanın en çok bol olduğu yer Ordu'dur, Fatsa'dır ve Kabakdağı'nın insanlarıdır."
Vali Çiftçi, Ordu'nun eko turizme de çok uygun bir yer olduğunu vurgulayarak, "İnsanımız evinde duruyor ve evinin bir köşesini turizme açıyor ve gelen misafirleri kendi evinde ağırlıyor. Halkımız yöresel olarak üretmiş olduğu ürünleri turistlere yediriyor, tanıyor ve para kazanıyor. Bu tür etkinlikler eko turizmin gelişmesinde çok önemli" dedi.


Kaynak: AA