Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentte genel temizlik çalışmaları başlatıldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kırklareli'nin yaşanılabilir temiz bir kent olması için 24 hizmet verdiklerini belirtti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karakaş Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kesimoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
"Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak temizleniyor. Ayrıca ekiplerimiz mahallelerimizde mıntıka temizliği yaparak, bu temizlik hareketi ile görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor."

- Takograf eğitimi sertifika töreni düzenlendi

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nce takograf eğitimi alan polis ve jandarma trafik ekiplerine sertifikaları verildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı trafik birimlerinin, eğitimli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla takograf eğitiminin düzenlendiği bildirdi.
Trafik Şube Müdürü Yaşar Dağlı tarafından verilen eğitimde dijital, analog, elektronik takograf cihazları, araç kullanma ve dinlenme süreleri, takograf denetimleri hakkında bilgiler verildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan jandarma trafik ve trafik polislerine sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.


- Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Genç, göreve başladı

Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Dr. Ferhan Genç, göreve başladı.

İstanbul Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Baştabip Yardımcılığı görevinden, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Genç, Kırklareli'de hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.






Kaynak: AA