Jandarma, Çocukları Basketbol Maçına Götürdü

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler köy çocuklarını Royal Halı Gaziantep ile Pınar Karşıyaka arasında oynanan basketbol maçına götürdü.

Jandarma, Çocukları Basketbol Maçına Götürdü

Jandarma tarafından düzenlenen faaliyete, Şahinbey ilçesine bağlı Cevizli İlköğretim Okulunda öğrenim gören ve derslerinde başarılı olan 20 öğrenci ve 1 öğretmen katıldı.

Öğle saatlerinde köylerinden alınan çocuklar, jandarma araçlarıyla Şahinbey Spor Salonuna geldi. Hayatlarında ilk kez bir basketbol maçı izleyen çocuklar asker ağabeyleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maçın başlamasıyla birlikte oldukça çekişmeli bir mücadele izleyen öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. 3 saate yakın süren maçta toplam 3 uzatma oynandı. Uzun süren maçın sonucunda Royal Halı Gaziantepspor’un galibiyeti öğrencileri son derece mutlu etti. Maç bittikten sonra öğrenciler Jandarma araçlarıyla tekrar evlerine bırakıldı.

Cevizli İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Muharrem Katıoğlu ‘‘Öğrencilerimiz şehre uzak bir bölgede yaşadıkları için daha önce hiç basketbol maçı izlememişlerdi. Jandarma sayesinde hem güzel bir etkinlik yaptılar, hem de hayatlarında ilk kez bir basketbol maçını izlemiş oldular. Salon sporunu görmeleri ve bu kültüre alışmaları açısından son derece güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Bu güzel proje nedeniyle Gaziantep İl jandarma Komutanlığında görev yapan tüm komutan ve askerlerimize bir kez daha teşekkür ederiz’’ dedi.

Kaynak: İHA