Hüseyin Sözlü, Toplu Taşım Esnafı İle Bulştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’da faaliyet gösteren halk otobüsleri kooperatifleri başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

Hüseyin Sözlü, Toplu Taşım Esnafı İle Bulştu

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Otobüsçüler Odası Başkanı Niyazi Gerger, “Esnaf olarak bu tabloyu daha önce görmedik. Bu toplantı bize gurur ve onur veriyor. Esnafımızın çok sorunları var. Ancak bunların zaman içinde çözüleceğine inanıyoruz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de toplu taşım esnafı ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Önemli bir görev üstelndiklerini anlatan Hüseyin Sözlü, “Cenab-ı Allah bize hizmet fırsatı verdi. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek en esas hedefimiz. İnsanlar bana oy verdi-vermedi gibi bir ikilem içerisinde değilim. Dünyevi hırslar yerine yaptığım hizmetlerle isminin kalıcı olmasını istiyorum. Başarmak için azim ve kararlılığımız var. Amacımız Adanalı hemşehrilerimizin refah ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak. İnsanlarımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

Hüseyin Sözlü, esnafın çevresinin geniş olduğunu belirterek, “Amacımız geniş kitlelerin gönlünü kazanmak” ifadesini kullandı.

Adana’da trafik ve ulaşım sorunları olduğunun altını çizen Başkan Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:
“Bir yandan Adanalıların aldığı hizmetin kalitesini yükseltirken diğer yandan da sizlerin refah seviyesinin artmasını istiyoruz. Sizleri rakip olarak görmüyoruz. Sizin sektörünüzün de gelişmesini istiyoruz. Sizlerle birlikte uzun istişarelerle tartışıp ulaşım sorununu çözeceğiz. Kendi başamıza karar almayacağız. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözün arkasında duran bir anlayışa sahibiz. Esnaf bir şehrin bel kemiğidir. Çözüm önerilerinin her safhasında sizler de olacaksınız. Ben sadece bize oy verenlerin değil tüm Adana’nın belediye başkanıyım.”
Toplantıya yüzlerce esnafın yanısıra kooperatif başkanları Veli Can Durak, Ali Yaşar, Ramazan Erdoğan ve Muhammet Yalçın da katıldı.

Kaynak: İHA