Gümüşhane Belediyesinden Kutlu Doğum Programı

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesinden Kutlu Doğum Programı

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda Gümüşhane Üniversitesi Tasavvuf Ekibi tarafından ilahiler okunurken, şiirler, naatler ve münacaatler seslendirildi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri gibi ömrünü peygamber aşkına adamış bir büyük evliyaullahın, bir büyük alimin torunları olarak bu haftayı çok daha farklı etkinliklerle önümüzdeki yıllarda kutlayacaklarını söyledi.

Kutlu Doğum Haftasının ülke genelinde bu yıl 25’nci kez kutlandığını, hafta başından beri de Gümüşhane’de çeşitli etkinliklerle kutlandığını hatırlatan Başkan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi olarak bu yıl bizde bu bereketli haftaya dahil olarak şimdi bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bunu bize nasip ettiği için öncelikle Rabbime hamdü sena ediyorum. Rabbim milletimizin kardeşliğini, birlik ve bütünlüğünü muhafaza etsin, tüm Müslüman kardeşlerimizi, tüm insanlığı rahmetiyle, bereketiyle kuşatsın.” dedi.

Öğretmen-Yazar Niyazi Karabulut’un “Peygamber ve Naat” konulu konuşmasının ardından programda şiirler, ilahiler, naatlar ve münacatlar seslendirildi.

Programda davetlilere gül dağıtan Belediye Başkanı Çimen, programın sonunda da ilahi ekibi ile emek verenlere çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA