Din Görevlileri Hasta ve Hastane Çalışanlarına Gül Dağıttı

Nazilli İlçe Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar ile hastane personeli unutulmayarak ziyaret edildi.

Din Görevlileri Hasta ve Hastane Çalışanlarına Gül Dağıttı

Ziyarette hafta hakkında bilgiler verilirken doktorlara, hemşirelere, çalışanlara, hasta ve hasta yakınlarına da gül dağıtıldı. Hz. Peygamberin (s.a.v.) doğumunun 1443. yıl dönümü nedeniyle Nazilli Devlet Hastanesini ziyaret eden ilçe müftülüğü yetkilileri, Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, Başhekim Opr.Dr. Mehmet Kurnaz, Başhekim yardımcıları Dr. Ali Taşar, Dr. Osman Köksal, Dr. Ferah Arslan ve Hastane çalışanlarını da ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak kendilerine gül dağıttı.

İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen program çerçevesinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten din görevlileri; “Bugün Devlet hastanemizde yatan hastalarımızı ve hastane yetkililerini ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftalarını kutladık. Ayrıca kendilerine birer gül hediye ettik. Böylece bu haftanın önemini hastalarımıza ve yöneticilerimize hatırlatıyoruz. Bu vesileyle bütün halkımızın da Kutlu Doğum Haftası kutlu olsun. Rabbim memleketimize ve milletimize huzur versin” şeklinde konuştular.
Kaynak: İHA