Ckfa Cup Antalya'nın Ardından

Susesi Luxury Resort Genel Müdürü İsmail Tirali, CKFA Cup Antalya'nın başarıyla sona erdiğini ifade ederek, "Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Farklı yerlerde doğdular, farklı kültürde yetişiyorlar ama aynı bayrak altındalar" dedi.

Tirali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık iki hafta önce dünyaca ünlü SportAccord Kongresi'ne ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı.
SportAccord'un olimpiyat oyunlarıyla birlikte anılan dünyanın önde gelen spor adamlarının bir noktada toplanıp sporun geleceği ile ilgili kararların alındığı bir organizasyon olduğunun altını çizen Tirali, "Bu etkinlik, her yıl farklı bir ülkede farklı bir şehirde yapılıyor. Bu yıl bize kısmet oldu. Ondan başarıyla çıktık geri bildirimlerini net olarak aldık. Orada gördük ki her şeyin altında kardeşlik, centilmenlik yatıyor" diye konuştu.

Tirali, İstanbul'da Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) adına düzenlenen ve Susesi Luxury Resort Otel'in konaklama ve organizasyon sponsorluğunda sosyal sorumluluk projesi olarak Antalya'ya taşınan CKFA Cup'un başarıyla sona erdiğini belirtti.

-"Burada bir kardeşlik, dostluk havası var"
23 Nisan öncesinde Susesi Luxury Resort olarak Susesi Çocuk Festivaline ev sahipliği yapmaya başladıklarını aktaran Tirali, bu yıl festivalin 8 takımın katımıyla gerçekleştiğini belirtti.

Tirali, gelecek yıllarda takım sayısını artırmayı amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bu takımlardan birisi Van'dan geliyor. Bu çok önemli, farklı bir kültür. İki takım Kıbrıs'tan geliyor, bambaşka bir kültür. Bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Farklı yerlerde doğdular, farklı kültürde yetişiyorlar ama aynı bayrak altındalar. Böyle bir mozaiği bir araya getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bunlar iki gündür aynı yerde yemek yiyip aynı yerde yattılar. Farklı kültürlerin paylaşımını ortaya koyuyor. Bu da bizim için çok büyük bir sosyal sorumluluk projesi. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bir kardeşlik, dostluk havası var. Kaybeden yok, kaybeden olmayacak. Sembolik olarak kazanan oldu ama 8 tane kazanan takımımız var. Organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu başarıların altındaki en büyük nedenin çocuğa verilen değer olduğunun altın çizmek istiyorum."
Kaynak: AA