Çan'dan Kısa Kısa

Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına Ali Yıldız yeniden seçildi.

Divan başkanlığını İbrahim Koyuncu'nun yaptığı genel kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri okundu. 2013 yılının bilanço gelir ve giderleri ibra edildi. Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.
Ali Yıldız ve Ramazan Hakkı Yılmaz'ın listelerinin yarıştığı seçim sonunda 69 oyla Yıldız yeniden başkan seçildi. Yılmaz'ın listesi ise 21 ol aldı.
- "Hazreti Peygamber, Din ve Samimiyet" konferansı
Çan'da, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, "Hazreti Peygamber, Din ve Samimiyet" adlı konferans düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin, Çan Belediyesi Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu'nda verdiği konferansta Hazreti Muhammed'in hayatından bahsedip, din ve samimiyet hakkında konuştu.

Konferansı Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkan Vekili Salih Kahraman, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ile davetliler dinledi.
- Beşiktaş Kulübü eski Asbaşkanı Erdoğan, Çan'da
Beşiktaş Kulübü eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, Çan'ı ziyaret etti.
Çan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serdar Filiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erdoğan ilk olarak dernek merkezini ziyaret etti.
Ardından Çan Altın Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne giden Erdoğan, merkezde eğitim gören çocuklara Beşiktaş forması hediye etti.
Kaynak: AA