Burhaniye’de Başkan Uysal’a Güveçli Kutlama

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı olan AK Partili Necdet Uysal’a kutlamalar devam ederken, emekli lokantacı Cumhur Ertoprak da ilginç bir kutlamaya imza attı.

Burhaniye’de Başkan Uysal’a Güveçli Kutlama
Öztoprak, Uysal’ın başkanlığını kendi elleriyle hazırladığı sebzeli güveç yemeğiyle kutladı.
Cumhur Öztoprak, Kocacami yanında, Mehmet Aydalga’ya ait emlakçı dükkanında kurduğu sofraya, Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın yanı sıra kendi arkadaşlarını da davet etti. Ertoprak’ın hazırladığı güveç yemeği yenirken, Ahmet Sağdıç’ta, bolluk, bereket ve başarı duası yaptı. Başkan Uysal, Cumhur Ertoprak ve mekan sahibi Mehmet Aydalga ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Uysal’ı çok sevdiğini anlatan Cumhur Ertoprak, “Uysal’ın kazanması halinde, kendi ellerimle güveç hazırlamayı planlamıştım. Allah, isteğimizi kabul etti. Başkan Uysal’da bizi kırmadı geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Başarı diliyorum” dedi.

Başkan Uysal’ı ve sevdiği arkadaşlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu anlatan Mehmet Aydalga da Başkan Uysal ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Yemeğe, Uysal’ın yanı sıra Hasan Ender, Hamdi Soylu, Cumhur Ertoprak, Ahmet Sağdıç, Selman Şafak, Tahsin Öztürk, Yüksel Karaduman ve Muhittin Özdemir katıldı.

Kaynak: İHA