Başkan Yaşar, Sendika Temsilcilerini Ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, DİSK ve Genel-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Turan Kütükbaş, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) Yenimahalle Şube Temsilcisi Süleyman Arıcı ve beraberindeki sendika temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Yaşar, Sendika Temsilcilerini Ağırladı

30 Mart Yerel Seçimleri sonrası tebrik ziyaretlerini kabul eden Yaşar, sendika temsilcileri ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar, “Hayatım boyunca emeğin, alın terinin hakkını vermek için çalıştım. Alın terinin karşılığını gününde vermek benim en önemli önceliğimdir” diye konuştu.

Her personelin aldığı maaşı hak etmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, “Çalışanın başımın üstünde yeri var. Ama çalışanla çalışmayanı aynı teraziye koymadım, koymayacağım. Kimse bu konuda benden taviz beklemesin” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde de kendisini yeniden başkan seçenlerin başını öne eğmemek için durmadan, yorulmadan çalışacaklarına vurgu yapan Yaşar, “Halkın gönlünü doğru, dürüst hizmetle kazandık, kazanacağız” diye konuştu.

Yaşar’ın seçimlerde elde ettiği büyük başarıyı kutlayan DİSK ve Genel-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Turan Kütükbaş ise Fethi Yaşar’la birlikte Yenimahalle’de emeğin kazandığını söyledi.

Kaynak: İHA