Başkan Uysal Pedal Çevirdi

Muratpaşa Belediyesi ve TED Antalya Koleji işbirliğiyle bu yıl 8’incisi düzenlenen bisiklet ve Uçurtma Şenliği’nde Belediye Başkanı Ümit Uysal, sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Başkan Uysal Pedal Çevirdi
Muratpaşa Belediyesi önünden başlayan bisiklet turu, Falez 2 Park’ta sona erdi.
Muratpaşa Belediyesi ve TED Antalya Koleji işbirliğiyle düzenlenen 8’nci Bisiklet ve Uçurtma Şenliği’nde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençlerle birlikte pedal çevirdi. Muratpaşa Belediyesi önünden başlayıp Falez 2 Park’da sona eren Bisiklet turunda gençlerle birlikte yaklaşık 5 kilometre bisiklete binen Başkan Uysal, şenlik alanında da sevgi gösterileriyle karşılandı. TED Antalya Kolejinin kermesine de katılan Uysal, sağlıklı yaşam için bisiklete binmenin önemli olduğu söyledi.

ÇOCUKLAR UÇURTMA UÇURDU
Şenlik alanında açılış konuşmasını yapan Başkan Ümit Uysal, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılması oldukça keyifli. Bisiklete binerek ve uçurtma uçurarak doğada hayattan yaşamı paylaştığımız diğer unsurlardan keyif almalıyız ve o adil paylaşım dengesini kurabilmeliyiz. Doğayı kirletmeden uçurtmalarımızı uçurursak, bisikletimize binersek hem kendi Dünyamızı, hem çevremizi güzelleştirmiş oluruz. Hem biyolojik, hem de psikolojik sağlığımız hem de kent yaşamımız açısından faydalı iş yapmış oluruz” dedi.

Kaynak: İHA