Başkan Sözlü, Toplu Taşıma Esnafıyla Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da faaliyet gösteren halk otobüsü kooperatiflerinin başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki toplantıda, Başkan Hüseyin Sözlü toplu taşım esnafı ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, esnafın önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Sözlü, dünyevi hırslar yerine yaptığı hizmetlerle isminin kalıcı olmasını istediğini belirterek, şunları kaydetti:
"Başarmak için azim ve kararlılığımız var. Amacımız Adanalı hemşehrilerimizin refah ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak. İnsanlarımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan çalışacağız. Bir yandan Adanalıların aldığı hizmetin kalitesini yükseltirken diğer yandan da sizlerin refah seviyesinin artmasını istiyoruz. Sizleri rakip olarak görmüyoruz. Sizin sektörünüzün de gelişmesini istiyoruz. Sizlerle uzun istişarelerle tartışıp ulaşım sorununu çözeceğiz. Kendi başımıza karar almayacağız. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözün arkasında duran bir anlayışa sahibiz. Esnaf bir şehrin bel kemiğidir. Çözüm önerilerinin her safhasında sizler de olacaksınız. Ben sadece bize oy verenlerin değil tüm Adana'nın belediye başkanıyım."
Otobüsçüler Odası Başkanı Niyazi Gerger ise bu tabloyu daha önce görmediklerini bildirerek, "Bu toplantı bize gurur ve onur veriyor. Esnafımızın çok sorunları var. Ancak bunların zaman içinde çözüleceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA