Aref Şovlarıyla Ankaralıları Şaşırttı

Ankaralılara eğlence ve alışveriş konforunu bir arada sunan Taurus AVM, bir yetenek yarışmasıyla üne kavuşan illüzyonist Aref’i konuk etti.

Aref Şovlarıyla Ankaralıları Şaşırttı

2011 Merlin Ödülleri'nde "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbaz" ödülünü alan Aref, Taurus AVM’de seyircileri merak içinde bırakan bir şov sergiledi. Her yaştan izleyicinin yoğun ilgiyle izlediği gösteri, heyecan dolu anlara sahne oldu. Aref’in zihin okuma ve tahmin illüzyonları sergilediği gösteride Taurus’un küçük misafirlerini en çok şaşırtan şovu çelik kaşığı hiç dokunmadan eğmesi oldu. Hazırlanan özel alanda dünyada yalnızca 4 illüzyonistin yapmaya cesaret edebildiği gösteriyi Taurus AVM ziyaretçileri yakından izleme şansı yakaladı. Gösteride elleri ve ayakları bağlanan AREF vincin uçunda takılı ve 60 saniye içinde kapanacak demir kapandan kurtulmayı başardı.

Aref gösteri sonrasında Taurus AVM’de Uluslararası Omurilik Felçlileri Derneğine ait standı ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti.

Engelli ziyaretçilerine engelsiz bir yaşam alanı sunan Taurus, birçok etkinliğinde Uluslararası Omurilik Felçlileri Derneği ile ortaklaşa çalışmalar yürütüyor. Derneğin el yapımı sabun, cam aksesuarlarını ve baskı çalışmalarını satışa sundukları standı 21 Nisan’a kadar Taurus AVM’de açık kalacak.

Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Yıldırım Yılmazoğlu, geliri ile ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye bağışı yapılacak standı ziyaret eden Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan’a Taurus’un engellilere gösterdiği hassasiyet ve destek için teşekkür plaketi taktim etti.

Sosyal sorumluluk bilincini AVM etkinlikleri ile sınırlamayan Taurus, Serebral Palsili (beyin felci) Çocuklar Derneği SERÇEV’in 22 Nisan akşamı Bilkent Otel'de düzenleyeceği özel baloya katılarak SERÇEV çocuklarını da yalnız bırakmayacak.
Kaynak: İHA