'Adana’yı Tek Ses Çıkan Bir Koro Haline Getireceğiz”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yatırımcıların işini kolaylaştırmak, moral motivasyonunu sağlamak için 24 saat göreve hazır olduklarını söyledi.

'Adana’yı Tek Ses Çıkan Bir Koro Haline Getireceğiz”

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Hüseyin sözlü, üretim yapan ve yatırım yapmak isteyenlere kapılarının 24 saat açık olduğunu, her türlü kolaylığın sağlanacağını belirtti.

Hüseyin Sözlü, “Adana’nın üretimini artıracak, ihracatına katkı koyacak, okul, park, sosyal donatı alanları gibi kamu yararına faaliyet gösterecek yatırımlara imza atmak isteyenlere bizim adımıza söz verebilirsiniz. Özel üniversiteler de dahil benzer hizmetlerle ilgili projeler anlamında kim ne yapmak istiyorsa bizim adımıza onlarla konuşabilirsiniz. Sanayicilerimiz, zenginlerimiz olmadan refah toplumuna geçilmeyeceğini biliyoruz. Sizlerin birikimi, malı, serveti aynı zamanda milli servetimizdir. Sizin büyümeniz milletin büyümesi anlamına gelir. Kendi ekonomin içinde değer yaratıp üreteceksin, büyüyeceksin. Mevcut ekonomik sistemin kanunu bu” dedi.

FABRİKA AÇMAK CAMİ YAPTIRMAK KADAR ÖNEMLİ
Üreten, katmadeğer yaratan, ekonomiye katkı koyan, aş, ekmek, istihdam oluşturan, ihracata katkı koyan herkesin hayırlı iş yaptığını vurgulayan Hüseyin Sözlü sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yeni fabrikalar, yeni üretim bantları açmak, cami yapmak kadar, hatta ondan daha önemli. Ekonomisi güçlü olanın eğitimi de güçlü, eğitimi güçlü olanın imanı da, iman algısı da daha farklı oluyor. Bizimle ilgili bir işiniz olursa günün 24 saati iletebilirsiniz. İkna etmek istediğiniz yatırımcılar varsa, onların iknası ve moral motivasyonu için beni de çağırın, elimden gelini yaparım. Adana’nın sıkıntılarıyla ilgili psikolojik eşiği kırabilirsek sorun kalmayacak. Yatırımcının işini kolaylaştırmak ve onlara Adana’yı anlatmak bizim görevimiz. Yatırımcı, yatırımcı, yatırımcı... İddialıyım; Adana’yı çok insandan tek ses çıkan bir koro haline getireceğiz inşallah. Adana’da siyasi çekişmemiz olmaz. Belediye başkanları kazanmış, halk tanımış. Onu elbette biz de tanırız. Bu konuda sorun yaşamayız. Hükümet yatırımlarında da öyle. Bize ihtiyaçları varsa bir de varız. Bundan sonra üretim yapmak isteyenle, sanayiciyle kalbi bir çarpacak belediye başkanınız var. Belediye sizin. Adana’da yükte hafif pahada ağır üretimlerin yapılması çok önemli. Biz yanınızdayız. Kimseye siyasi taassubumuz olmaz.”
Hüseyin Sözlü, AHOSB’de yarım kalan su projesini de tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

"BİZ DE ÜRETİMLE, İSTİHDAMLA ÜLKEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"
AHSOB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü de, ülkeye hizmet için çalıştıklarını kaydetti.

Bekir Sütçü, “Nasıl siyasetçiler memleketine hizmet etmek için belediye başkanı, milletvekili oluyor, başka görevlere talip oluyorsa, bizler de istiyoruz ki sanayiciliğimizle hizmet edelim, istihdam yaratalım, memleket ekonomisine katma değer yaratacak işler yapalım. Bizim amaç ve isteğimiz de bunlar” diye konuştu.

Bekir Sütçü, Hüseyin Sözlü’yü 1 Mayıs’ta Adana’da düzenlenecek OSB üst kurullarının katılacağı toplantıya davet etti.
Kaynak: İHA