Genç'ten Teşekkür Turu

Canik'te oy rekoru kıran ve üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturan Başkan Osman Genç, yeni dönemde göreve başlar başlamaz esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyareti düzenliyor.

Genç'ten Teşekkür Turu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yüzde 55'in üzerinde oy oranı yakalayarak rekor kırdığı 30 Mart seçimlerinin ardından teşekkür gezilerinde bulunuyor. Beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Gaziosmanpaşa, Karşıyaka ve Soğuksu Mahallelerinde Şehit Mesut Birinci, Selahattin Eyyubi, Mekke ve Ulus Caddelerini gezen Başkan Genç, kendisine üçüncü dönemde de destek veren esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Canik'e hizmet etmeleri için kendilerine üçüncü kez bu görevi veren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Genç de, "Biz makam kapısı olmayan ilk belediyeyiz. Bu manada halkımızla aramızda hiç bir engel yok. Her fırsatta onların yanında olarak birlikte bir ekip çalışması yapıyoruz" dedi.

Canik'te halkın hizmete oy verdiğine işaret eden Genç, "Canik'te 10 yılda çok büyük işler başardık. Canik'i evimiz olarak düşünürsek, tıpkı evimize gösterdiğimiz özenle ilçemizin eksiklerini tek tek giderdik. Canik'te adeta büyük bir tadilat yaptık. Evimizin salonu yoktu Adnan Menderes Demokrasi Meydanı yaptık. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre, ticaretten modern yaşam alanlarına kadar bir konuda belediyeciliğin sınırlarını zorlayarak evimizin değerini artırdık. Canik artık albenisi olan, gıpta ile bakılan ve örnek alınan bir ilçe" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA