Tema Vakfı Antalya Temsilcisi Malbora Açıklaması

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma (TEMA) Vakfı Antalya Temsilcisi Şenay Malbora, doğal yaşamın her geçen gün tehlike altına girdiğini ve bu olumsuzlukların iklimsel değişikliklere neden olduğunu bildirdi.

Manavgat ilçesinde Silence Beach Resort Otel yöneticileri ile çalışanlarının TEMA Vakfı gönüllüsü olmasından ötürü otelde tören düzenlendi.

TEMA Vakfı Antalya Temsilcisi Malbora, törende yaptığı konuşmada, otel yöneticilerinin ve çalışanlarının yaptığı bu davranışın herkese örnek olmasını temenni etti. Yeşil alanların her geçen gün yavaş yavaş yok olduğunu ve yeşil alanlara binalar yapıldığını belirten Malbora, "Doğal yaşamımız her geçen gün tehlike altına giriyor. Bu olumsuzluklar iklimsel değişikliklere neden oluyor. Geleceğimizi kendi elimizle yok ediyoruz" diye konuştu.

Daha sağlıklı bir gelecek için yeşilin, doğanın sevilmesi ve korunması gerektiğini vurgulayan Malbora, tüm turizim sektöründe çalışan insanların da bu konuya daha duyarlı olmalarını istedi.
Silence Beach Resort Otel Genel Müdürü Hakan Doğrusöz de TEMA Vakfı gönüllüsü olarak doğa bilincini çalışanlar arasında daha da geliştirmek istediklerini kaydetti.

Doğrusöz, yeşil doğaya katkı için her sezon sayısız fidan diktiklerini bildirdi.
Kaynak: AA