'Tayfuntalipoğlu-denizbank Tarım Sohbetleri'

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel tasarlanan Üretici Kart'ın 10'uncu yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu-DenizBank Tarım Sohbetleri" etkinliği Babaeski'de düzenlendi.

Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama ve Projeler Grup Müdürü Levent Öztürk, bir benzinlik istasyonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, çiftçiyle iç içe ihtiyaçlarını tam olarak gören bir zihniyet ile çalıştıklarını söyledi.

Üreticilere ihtiyaç duydukları finansmanı sağladıklarını ifade eden Öztürk, tarım sektörüne çiftçilere kredi kullanımı konusunda en fazla kolaylık sağlayan bankanın DenizBank olduğunu belirtti.

Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladıkları 'Üretici kart' ile yaklaşık 400 bin üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alanlarında avantaj sağladıklarını aktaran Öztürk, şöyle konuştu:
"Üretici karttaki hedefimiz 500 bin kart sayısına ulaşmak. Özellikle tarımsal anlamda çok ciddi kampanyalar yaptık. Çok değerli çalışan ziraat mühendisi arkadaşlarımız var. Trakya'nın pek çok bölgesinde olduğu gibi Anadolu'nun da birçok bölgesinde DenizBank olarak ulaşmış durumdayız. Çiftçiyle iç içe, ihtiyaçlarını tam olarak gören bir zihniyetle çalışıyoruz. İnşallah daha güzel işler de yapacağız'' diye konuştu.

Tayfun Talipoğlu ise Trakya bölgesinde çiftçilerin bilinçli olarak üretim yaptığını söyledi.



Kaynak: AA