Karagül 43. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 43. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 43. Bölümüyle 25 Nisan Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 43. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 42. Bölüm özeti:

Bir yanda Maya, diğer yanda Asım hayatlarının en büyük sırrıyla tanışırlar. Maya ve Asım ' ın yolları, saklamak zorunda oldukları sır ve çaresizlikleriyle kesişir. İkisi de ne yapacağını bilemez bir halde birbirlerine destek olurlar.

KARAGÜL 43. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ada ' nın mutluluğu çok uzun sürmez. Ada ve Baran arasında olan kavga, Ayşe ' nin de Baran ' ı sorgulamasına sebep olur ve Ayşe kendini geri çeker. Özlem, Baran ' ın görüntüleri izleyip yankılarını duymayı beklerken hiç hesap etmediği bir sürprizle karşılaşır ve cd ' yi kaybeder.

Kasım ' la olan yakınlığı Kendal ' ın öfkesini katlarken Özlem bunun bedelini ödeyecektir. Kasım bir yandan Oğuz ' la başa çıkmaya çalışırken diğer yandan, Özlem ' den cd ' yi almaya çalışır. Bunun için konağa gider ama orada kendini nasıl bir tehlikeye attığının farkında değildir.

Kendal ' a kimliği belirsiz biri tarafından gelen telefon onun bütün dengesini alt üst ederek Murat ' ın yaşadığına dair içine büyük bir şüphe düşürür. Gittikçe eli ayağı bağlanır ve köşeye sıkışır.

Ebru, Murat ' ın ölümüyle ilgili şüphelerini takip etmeye devam eder. Kadriye ' ye, Murat ' ın ölümüyle ilgili şüphelerini açar ve bu durum Kadriye ' yi bir kez daha vicdanı ve Ebru arasında sıkıştırır. Artık Kadriye vicdanının baskısına dayanamamaktadır.