Galip Güpgüpoğlu Çpl’de Kutlu Doğum Haftası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde, Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi’inde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Galip Güpgüpoğlu Çpl’de Kutlu Doğum Haftası

Düzenlenen programa, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu Müdürü Ahmet İşkesen, Okul Müdürü Recep Islak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik çerçevesinde düzenlenen etkinlikte gönüllü öğrenciler “Kırk Yaşındasın” şiiri, Hz. Muhammed’in şemailini, hadislerini, hikayesini okudular ve “Sizin hiç böyle bir dostunuz oldu mu?” oratoryosunu, “O gece sendin gelen” ilahisini, salâvat ve toplu olarak gençlerin çok sevdiği “Es Selam” ilahisini söylediler. Etkinliği hazırlayan ve sunan öğretmenler Sıdıka Ayan ve Özgür Ataman, öğrencilere Hz. Muhammed’i tanıtma ve sevdirme amacıyla gönüllü olduklarını ifade ettiler. Okul Müdürü Recep Islak, programda görevli öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Karapınar lisesinin değişimini vurgulayarak, kapanmak üzere olan bir okulun şimdi cazibe merkezi haline geldiğini, mesleki anlamda sahip olduğu güzel bölümlerle beraber, iyi bir teknik teçhizata, iyi bir idare ve öğretmen kadrosuna sahip olduğunu söyledi

Islak, “Sosyal etkinlikler okulu yaşayan kılar. Dinamik tutar. Öğrencinin kendini ifade etmesini sağlar. Özgüvenini arttırır. Sunum yapma, toplum önünde konuşma kazandırır. Milli ve manevi değerlerin perçinleşmesini sağlar. Peygamberimiz hepimiz için güzel bir rehberdir. Onun hayatından öğreneceğimiz çok şey var. Okulumuz öğrencilerimizin gerek akademik gerek milli ve manevi değerlerinin kazandırmada büyük seviye atladı ve okulumuzun önü ise her zaman açıktır” dedi.

Programın sonunda okulda düzenlenen “Peygamberimize mektup” yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi.

Kaynak: İHA