Eskişehirli Mimarların Seçim Başarısı

Ankara'da bir süne önce yapılan TMMOB Mimarlar Odası 44. Olağan Genel Kurulu'nda, Eskişehir Şubesi'nden bazı üyelerin önemli görevlere seçildi bildirildi.

Eskişehirli Mimarların Seçim Başarısı

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Ankara'da 2 gün süren kurul toplantısı süresince, mesleki ve güncel konuların yanı sıra ülke ve dünya gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu, yeni dönem için çalışma aksları belirlendiği belirtildi. Yaklaşık 45 bin üyesi bulunan Mimarlar Odası’nın 26 şube ve 81 temsilcilikten gelen delegelerin katılımıyla yapılan seçimlerde; Eskişehir’den isimlerin yer almasının sevindirici olduğunun belirtildiği açıklama şöyle:
“Yapılan seçimlerde; önceki dönemlerimizde Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyeliği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreterliği görevlerini de başarıyla yapmış olan Mimar Banu Gürlek, TMMOB Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine ve TMMOB delegeliğine seçildi. Eskişehir şubemizden ayrıca Mehmet Gürel TMMOB delegeliğine, Ali İnci, Onur Kurulu Yedek Üyeliğine, Zeki Barutçu Denetleme Kurulu Yedek Üyeliğine seçildiler. Böyle zor bir dönemde önemli bir göreve seçilen Mimar Banu Gürlek’i ve şubemizi, üyelerimizi ve Eskişehir’imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığımız meslektaşlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.”
Kaynak: İHA