Titreyengöl, Uçurtma Şenligi İle Renklenecek

Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden biri olan Titreyengöl, çevreye ve doğal dengeye uyumlu projeler kapsamında “Uçurtma Şenliği”ne ev sahipliği yapacak.


Antalya’nın Manavgat ilçesi Titreyengöl’de Saat Kulesi Meydanı’nda 20 Nisan’da gerçekleşecek “Titreyengöl Sorgun 1. Uluslararası Uçurtma Şenliği” yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte unutamayacakları bir gün geçirecek. Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcılar Birliği (TİSOYAB) tarafından organize edilen ve turizm grupları tarafından desteklenen şenlik, “Uçurtmanı Al Gel” sloganı ile bölge çocuklarının yanı sıra çevre ilçelerden gelecek çocuklara da açık olacak.

Titreyengöl ve Sorgun Ormanları’nın yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla ekolojik turizmin merkezlerinden biri haline getirilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, “Sorgun Ormanı’nın turistlerin ve halkın hizmetine kazandırılması, Titreyengöl peyzaj projesinin hayata geçirilmesi ve Titreyengöl’ün doğal kimliğine kazandırılması için çalışmalarımız devam ediyor. Titreyengöl, Manavgat ve bölge turizminin yüz akı olacak. Bölge halkımızın ve buradaki yabancı misafirlerimizin de hoşuna gidecek etkinliklerle birliktelik sağlamak istiyoruz. Titreyengöl Sorgun 1. Uluslarası Uçurtma Şenliği sayesinde yüzlerce çocuğun bir araya geleceği renkli bir etkinliğe hazırlanıyoruz. Tüm çocukları aileleriyle birlikte bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA