Ng Kütahya Seramik Porselen Turizm Aş Yönetim Kurulu Başkanı Güral Açıklaması

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, kendimizi ve şirketlerimizi geliştirirken özellikle markalara yapmış olduğumuz yatırımlarla rekabetin boyutlarını sadece kendi içimizde yaşamıyor, bunu tüketiciye de hissettirdiğimizi memnuniyetle görüyorum" dedi.

Güral, NG Kütahya Seramik'in Eskişehir'deki iş ortağı Gökay Seramik'in kentin en büyük mağazasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehir gibi ekonomisi güçlü bir kente büyük bir mağaza kazandırmaktan onur duyduğunu söyledi.

Ülke ekonomisinin ve özel sektörün her geçen gün büyüyüp geliştiğini ifade eden Güral, şöyle konuştu:
"Gelişen ekonomik yapıya, iş dünyasının hızlı hareketlenmesine, şirketlerimizde bizlerde ayak uydurmak zorundayız. Kişilerin ve firmaların alışkanlıkları değiştikçe, konseptler farklılaştıkça, iş dünyasındaki rekabet arttıkça bizleri de, yeniliklere, büyümeye ve gelişmeye mecbur kılıyor. Hepimizin bu gelişmelerden memnun olması lazım. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, kendimizi ve şirketlerimizi geliştirirken özellikle markalara yapmış olduğumuz yatırımlarla rekabetin boyutlarını sadece kendi içimizde yaşamıyor, bunu tüketiciye de hissettirdiğimizi memnuniyetle görüyorum."
Türkiye'nin önemli ulusal markaları olduğuna dikkati çeken Güral, "Bu markaları barındıran, büyüten şehirlerden biri de Eskişehir. Hepimiz gurur duymalıyız ki Eskişehir bugün sanayisiyle, ekonomisiyle, markasını güçlendirmiş firmalarıyla ülkemizin öncü şehirlerindendir" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Güral, beraberindekilerle mağazanın açılışını gerçekleştirdi.
NG Kütahya Seramik'in 2014 yılı modelleri, banyo ve mutfak gruplarının yer aldığı, 4 katlı, bin 300 metrekare alana sahip mağazada farklı ebatlara sahip ahşap, taş, mermer görünümlü seramikler çeşitli mekanlara göre uygulama seçenekleri sunuluyor.
Kaynak: AA