Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nce öğrenci velilerine yönelik "bilinçli İnternet kullanımı" konferansı verildi

Çocuk Şube Müdürü İbrahim Şahin, Pınarhisar Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, öğrencilerin doğru ve iyi bir şekilde İnternet kullanımı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

İnternetin yararlarının yanında zararlarını da göstermeye çalıştıklarını ifade eden Şahin, öğrencilerin çok uzun üzere bilgisayar başında durmalarının doğru olmadığını belirtti.

Şahin, ailelere bu konuda büyük görev düştüğünü kaydetti.


- Başkan Kesimoğlu, pazarcı esnafını ziyaret etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, pazar esnafını ziyaret etti.
Esnafın istek ve sıkıntılarını dinleyen Kesimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırklareli'deki esnafın ve vatandaşların sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Kırklareli'ni yaşanılabilir bir kent olması adına güzel işler yapmak istediklerini ifade eden Kesimoğlu, "bu işleri de ancak vatandaşlarımızdan, esnafımızdan, kanaat önderlerimizden görüş alarak, onların da önerilerini dinleyerek yapacağız. Böylelikle yapılacak hizmette herkesin bir payı, bir emeği olacak. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.


-Belediye başkanları Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti
Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant Vali Yaman'ı ziyaret etti.
Belediye başkanlarını makamında ağırlayan Vali Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yaman, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: AA