Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu’ndan Beü’ye Ziyaret

Zonguldak’ın Gökçebey ilçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Mehmet-Mithat Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu’ndan Beü’ye Ziyaret

Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, yüksekokulun yeni Müdürü Öğretim Görevlisi Özlem Bahadır’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulunun Gökçebey İlçesi için büyük değer taşıdığını belirten Hamitoğlu, “Yüksekokulumuzun güçlenerek büyümesi yönündeki tüm çalışmalarda, Bülent Ecevit Üniversitesine her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Yüksekokulun Gökçebey ilçesinin sosyal ve kültürel olarak gelişmesinde önemli katkılarda bulunduğunu vurgulayan Kaymakam Bülent Hamitoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesinin, son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla adından sıkça söz ettirerek, ülkenin önde gelen yükseköğretim kurumları arasında yer aldığını kaydetti

Bülent Hamitoğlu, ziyareti sırasında; Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Özlem Bahadır, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Muhammet Kaptan ve Öğr. Gör. Okay Çalışkan ile Gökçebey’e ve Yüksekokula dair konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı Okul Müdürü Bahadır, Kaymakam Hamitoğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: İHA